Restauracja śniadaniowa Bułkę przez Bibułkę szykuje się do otwarcia swojego pierwszego lokalu poza Warszawą. Nowa restauracja zagości w łódzkiej Fuzji, zajmując 180 metrów kwadratowych w jednym z historycznych budynków usytuowanych w Ogrodach Anny. Planowane otwarcie nastąpi w okresie wakacyjnym.
Za Bułkę przez Bibułkę stoją Aleksandra i Jacek Dojnikowscy, którzy w 2012 roku otworzyli swój pierwszy lokal na warszawskim Mokotowie. Obecnie sieć funkcjonuje z pięcioma restauracjami w stolicy. Latem Bułkę przez Bibułkę powita również łódzka Fuzja, będąca rewitalizowanym przez Echo Investment historycznym kompleksem dawnych zakładów włókienniczych.
Fuzja to wielofunkcyjna inwestycja Echo Investment, rozwijająca się na obszarze 8 hektarów w otoczeniu historycznej zabudowy. Ten kompleks zyska nowe życie poprzez różnorodne funkcje, obejmujące kulturę, rozrywkę, gastronomię, usługi handlowe, a także mieszkalnictwo i biura. Na 8 hektarach powstaną 22 budynki, z których 15 to historyczne obiekty.